luni, 3 ianuarie 2011

Dezamagire..neimplinire..vis

         Exact ca in fiecare dimineata.. Privirea ta ametitoare si razele timide ale soarelui care trec prin perdelele subtiri de matase se concentreaza asupra mea, astfel in fiecare dimineata obisnuiam sa ma trezesc cu zambetul pe buze. Incercam sa imi ascund privirea somnoroasa si imi piteam ochii in perna. Dar tie nu iti pasa, te apropiai de mine din ce in ce mai tare. Imi inghiteai suflarea intr-un sarut in timp ce mainile mele se plimbau pe gatul tau . Imi mangaiai buzele cu ale tale si ne imaginam cum zburam impreuna, unul in bratele celuilalt. Mai mereu in mijlocul unui astfel de moment romantic te bufnea rasul pentru ca iti aminteai o prostie de-a mea. Te impingeam usor in spate si incepeam sa ma stramb ca un copil suparat ca mama lui nu ii mai da dulciuri. Incepeai sa razi si sa te prostesti pana ma molipseai si pe mine. Atunci ma cuprindeai in bratele tale si imi spuneai ca nu o sa imi dai drumul niciodata.
          Mai tii minte cand mi-ai spus prima data te iubesc? Eram impreuna la cofetarie, tu iti savurai eclerul, iar eu eram murdara la gura de ciocolata de la amandina. Iti rataceai privirea pe chipul meu si ai inceput sa zambesti, a durat un minut pana cand sentimentul din inima ta s-a contopit in cele doua cuvinte. "Te iubesc". Te-am pus sa repeti asta la nesfarsit, se putea citi fericirea in ochii mei, plutea un mine.
         Stii ca voiam sa ne facem o trupa, nu? Tu sa ne canti povestea la chitara, dragostea sa fie solista, iar ritmul inimii noastre va fi bateristul. Eu imi doream doar sa fiu un simplu spectator, sa te privesc cum impartasesti din dragostea noastra tuturor, iar eu sa fiu mereu acolo pentru tine. E prima data cand iti spun asta, dar uneori mi-am dorit sa fac si eu parte cumva din formatie. Insa, mi-am dat seama ca fara mine n-ar mai exista dragostea in trupa si fara dragoste nu ar mai fi nicio poveste in spatele melodiilor tale, ar fi doar niste versuri cantate, fara niciun fel de traire, ca atunci cand spui tuturor ca rodiile sunt cele mai bune fructe, dar nici tu nu crezi in ce spui pentru ca n-ai mancat niciodata rodii. Asa imi dau seama ca sunt un membru important al trupei, sunt dovada vie ca nu ne minti pe toti si nu ne faci sa iti ascultam muzica doar pentru ca suna bine.
         Dar stim amandoi ca trupa inca nu exista. Mai e timp insa... desi tu spui ca nu vrei sa canti in fata altcuiva in afara de mine. Poate ca daca ai face asta te-as ierta.. Ne-am distrat atat de bine pana acum, dar stii bine ca sunt suparata pe tine, nu te-am mai vazut de cateva saptamani bune.. Pe unde umbli? Ce vrei sa faci?  Ma trezesc singura si iti simt mirosul pe perna, pe zi ce trece dispare. Nu ma mai pot hrani cu amintiri, noaptea adorm gandindu-ma la tine si tu nu esti aici si ceva imi spune ca nici nu o sa fi aici prea curand. Incerc sa ma linistesc spunandu-mi ca esti bine si ca o sa te intorci. Si tipul asta realitatea, imi spune ca niciodata nu ai fost aici. Acum daca stau bine sa ma gandesc nici nu mai stiu cum arati. Nimeni nu isi aminteste de tine, nu isi aduc aminte sa te fi vazut vreodata. Tot realitatea imi spune ca nu ai fost niciodata aici.. ca eu te-am creat pentru mine, am creat pe cineva care sa ma completeze, stiu ca minte, dar o parte din mine imi spune ca are dreptate desi imi doresc atat de mult sa nu aiba.. Dar cat timp am dormit de am visat atat? Ce m-a facut sa te doresc atat de mult incat sa existi? Stii de cat timp te astept? Sunt sigura ca existi!!  Chiar daca lumea spune ca nu ne-am intalnit stiu ca tin la tine si stiu ca imi e dor de tine.. Sau poate ne-am intalnit deja, dar niciunul din noi nu si-a dat seama..  Dar poate ca merita asteptarea, poate asa voi fi mai fericita decat au fost altii vreodata.. insa pana atunci raman cu imaginea ta din ce in ce mai vaga.. http://www.youtube.com/watch?v=HCgW5UGBKjI

4 comentarii:

  1. nu am mai văzut un blogger care să poată să transmită, fără măcar să încerce să încerce să țină cont de regulile de ortografie.
    ce ai făcut cu sfârșitul scrierii a fost minunat.
    mulțumim pentru acest post.
    ești singura fată pe care o citesc cu plăcere, dintre toate cele pe care le citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuby: "ești singura fată pe care o citesc cu plăcere, dintre toate cele pe care le citesc"
    Cuby: te tiiin minteee
    ghimpele: a scuze
    ghimpele: am uitat de tine
    ghimpele: si pe tine te citesc cu placere
    Cuby:
    Cuby: stiam)
    ghimpele: pitico!
    Cuby: heey
    Cuby: >:P

    RăspundețiȘtergere
  3. pai cred ca a zis si el sa ma faca sa ma simt bine
    ca sunt incepatoare=))

    RăspundețiȘtergere
  4. T-am mai zis. E geniala! Ar trebui sa scrii mai multe proze scurte de gen pentru ca sunt geniale!!!

    RăspundețiȘtergere